Breaking news

Pieton spulberat pe trecerea de pietoni la Baia Sprie – IMAGINI ȘOCANTE – VIDEO

loading...

Accident șocant la Baia Sprie din cauza unui șofer neatent. Un bărbat în vârstă de 73 ani, care traversa regulamentar strada, a fost spulberat luni, pe trecerea de pieton din orașul Baia Sprie.

pieton spulberat la baia sprieNeatenția unui șofer imprudent, a făcut ca un pieton să ajungă în stare gravă la spital. Accidentul a fost surprins de camerele video amplasate de primărie în apropierea trecerii de pietoni.

Pietonul s-a angajat regulamentar pe trecerea de pietoni, după ce s-a asigurat că nu vine nicio mașină. Însă, când a ajuns la jumătatea drumului, a fost spulberat efectiv de un autoturism.

Cu toate că a frânat brusc pietonul a fost lovit cu partea laterală dreapta şi a fost aruncat câţiva metri prin aer, după care a căzut pe carosabil.

În imagini se vede că bărbatul traversează regulamentar strada, și când ajunge la jumătatea trecerii de pietoni, o mașină marca Volkswagen îi lovește în plin și îl aruncă în aer, după care aterizează pe asfalt.

Culmea ironiei e că înainte cu câteva minute conducătorul auto fusese amendat de Poliţia Rutieră Baia Sprie după ce a fost surprins cu aparatul radar circulând cu 67 km/ora în localitate, scrie ActualMM.ro.

Şoferul autoturismului Volkswagen a sărit apoi să-i dea o mână de ajutor bărbatului pe care-l accidentase, iar în scurt timp la locul accidentului a venit salvarea care l-a transportat pe pieton la Spitalul Județean.

După ce a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul înregistrat fiind zero, șoferul a declarat polițiștilor că nu l-a observat pe pieton din cauza soarelui.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata