Breaking news

Peste 5000 de români doborâți de caniculă

loading...

Temperaturile extreme din ultmiele două zile, au încins liniile telefonice ale serviciului de ambulanță național. În doar 24 de ore, 5400 de persoane au avut nevoie de îngijri medicale, după ce au sunat la salvare.

canicula11Canicula a pus stăpânire peste toată ţara! Până duminică seară România este sub avertizarea cod galben, iar temperaturile vor ajunge până la 38 de grade Celsius. Cel mai greu vor suporta căldura cei care nu au plecat din marile oraşe, unde aerul a devenit irespirabil.

Temperaturi extrem de ridicate în întreaga ţară. În Capitală sâmbătă s-au înregistrat și 31 de grade Celsius. Din cauza căldurii înăbuşitoare, peste 5.400 de persoane au avut nevoie de intervenţia Ambulanţei în ultimele 24 de ore, după ce au leşinat sau au căzut în stradă. Reprezentanţii Ministerului Sănătăţii au cerut activarea planurilor de măsuri pentru caniculă.

De altfel, reprezentanţii primăriei dau asigurări că spitalele sunt pregătite pentru intervenţii în orice moment.

Codul galben de caniculă emis de meteorologi este valabil pe întreg cuprinsul ţării, până mâine la ora 18.00. În acest interval, temperaturile vor atinge frecvent 36 de grade şi 38 de grade.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata