Breaking news

Peste 25.500 de angajați ai MAI, asigură ordinea de Ziua Națională a României

loading...
0 11

Peste 25.500 de angajați ai Ministerului Afacerilor Interne vor acționa pentru ca manifestările publice prilejuite de sărbătorirea Zilei Naționale a României să se desfășoare în condiții de liniște și siguranță.

masina politieLuni, 1 decembrie, cu ocazia Zilei Naţionale a României, în Bucureşti şi în municipiile reşedinţă de judeţ, vor fi organizate ceremonii și parade militare, precum şi spectacole cultural-artistice, la care se preconizează participarea unui public numeros.

Pentru ca aceste manifestări să se desfășoare în condiţii de ordine şi siguranţă publică, în întreaga țară, vor fi la datorie aproape 10.000 de poliţişti.

De asemenea, peste 5.000 de jandarmi, cu 500 de mijloace tehnice, vor asigura măsurile de ordine publică în contextul sărbătoririi Zilei de 1 Decembrie.

3.000 de polițiști de frontieră vor veghea la frontiera de stat a României, iar intervențiile în situații de urgență vor fi asigurate de peste 7.600 de pompieri.

Piloții Inspectoratului General de Aviație al Ministerului Afacerilor Interne sunt pregătiți să desfășoare, în cooperare cu S.M.U.R.D., misiuni medicale de urgență, precum și să acorde sprijin aerian structurilor operative.

Totodată, cu ocazia Zilei Naționale a României, 600 de polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră și pompieri, cu 100 de mijloace tehnice, vor participa la parada militară organizată în municipiul Bucureşti.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata