Breaking news

Peste 240 de militari dislocați în zonele afectate de căderile masive de zăpadă

loading...

Peste 240 de militari cu 17 mijloace tehnice acţionează, în prezent, pentru ajutorarea persoanelor din zonele afectate de căderile masive de zăpadă din județele Brăila, Buzău și Vrancea.

armata romana - deszapezireArmata scoate sinistrații din nămeți. Ministrul Apărării Mircea Dușa a dislocat efective importante de militari și utilaje, pentru ca oamenii să iasă din troiene.

La Măicăneşti şi Ciorăşti, în judeţul Vrancea, 100 de militari cu patru autocamioane deszăpezesc căile de acces, iar în localitatea Gemenele, din judeţul Brăila, militarii însoţesc o echipă ENEL care acţionează pentru remedierea defecţiunilor la reţeaua de distribuţie a curentului electric.

În judeţul Brăila, la Scorţaru Nou, şi în judeţul Vâlcea, la Glăvile, se acţionează pentru deszăpezirea căilor de comunicaţii. 18 militari din Brigada 10 Geniu, de la Brăila, cu 3 autocisterne şi un autocamion, transportă 60 de tone de motorină pe rutele Brăila-Făurei-Galbenu şi Brăila-Făurei-Jirlău, în sprijinul autorităţilor publice locale.

Militarii continuă acţiunile în localităţile Lupele şi Pechea (judeţul Galaţi), Făurei (judeţul Brăila) şi pe DN 22 Râmnicu-Sărat – Brăila (judeţul Buzău) şi DJ 678 (judeţul Vâlcea).

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata