Breaking news

Percheziții de amploare ale DIICOT la Reșița și Ploiești pentru combaterea traficului d edroguri

loading...

Procurorii  DIICOT – Serviciul Teritorial Ploieşti şi ai  Biroului Teritorial Caraş Severin au efectuat miercuri dimineață, 34 de percheziţii domiciliare pe raza municipiilor  Reşiţa şi  Ploieşti în cadrul unei acţiuni comune vizând  combaterea infracţiunilor de trafic de droguri de risc.

politist galati droguri - diicotProcurorii DIICOT din cadrul  Biroului Teritorial Caraş Severin au documentat activitatea infracţionala  a unui grup infracţional  care a acţionat în mod coordonat pe raza municipiului Resiţa şi faţă de care există suspiciunea rezonabilă că  au procurat importante cantităţi de droguri de risc și de substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive care erau introduse în mod ilegal în România,  prin intermediul unor colete expediate din Spania, şi ulterior comercializate persoanelor care consumă astfel de substanţe.

Totodata, procurorii DIICOT din cadrul Serviciului Teritorial Ploieşti au efectuat investigaţii faţă de un număr de nouă persoane şi faţă de care există suspiciunea rezonabilă că în perioada aprilie 2014 şi până în prezent au procurat şi comercializat pe raza munipiului Ploieşti, cannabis, la preţul de 60 lei/gram.

Cu ocazia percheziţiilor domiciliare au fost identificate diferite cantităţi de cannabis, substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, rezină, grindere, cântare,ambalaje şi telefoane mobile.

La sediile DIICOT, Biroul Teritorial Caraş Severin şi Serviciul Teritorial Ploieşti au fost aduse în vederea audierii un număr de 46 de persoane.

Acţiunea a fost efectuată împreună cu Brigada de Combatere a Crimei Organizate Ploieşti, Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Caraş-Severin şi Brigada de Combatere a Crimei Organizate Timişoara.

Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul IPJ Caraş-Severin, IJJ Caraş-Severin, SIPI Caraş-Severin, Grupării Mobile de Jandarmi Timişoara şi Grupării Mobile Jandarmi „Matei Basarab” Ploieşti.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata