Breaking news

Pentru un salariu mai mare, 12% dintre români ar apela la sex

loading...

Când vine vorba de mărire de salariu românii scapă de inhibiții și pun la bătaie toate atuurile pe care le au la îndemână. Conform unui studiu, peste 30% dintre români au întreţinut relaţii sexuale la birou, iar 12% afirmă că ar fi dispuşi să facă acest lucru pentru un salariu mai mare.

sexlabirou_b Conform sondajului de opinie “Sexul la birou”, realizat în prerioada 11-18 aprilie, de site-ul Jobsinro.ro, cele mai vizate beneficii pentru care 28% dintre respondenţi ar apela la sex sunt: un salariu mai bun (11,7%), avansarea (10%), păstrarea jobului (3,2%).

La întrebarea “Ai făcut sex la birou?”, 30,8% dintre subiecţi au răspuns afirmativ, în timp ce restul de 69,2 procente au dat răspuns negativ. De asemenea, 26,7% dintre cei chestionaţi au afirmat că şi-au găsit jumătatea la serviciu, iar 25,1% susţin că au fost hărţuiţi sexual la birou. Peste jumătate dintre persoanele care au completat chestionarul cred despre colegii lor că au folosit sexul pentru avansare, dar 72,2% dintre subiecţi susţin că nu ar face niciodată asta pentru a obţine  avantaje la servic serviciu.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata