Breaking news

Pentru un salariu mai mare, 12% dintre români ar apela la sex

loading...
0 3

Când vine vorba de mărire de salariu românii scapă de inhibiții și pun la bătaie toate atuurile pe care le au la îndemână. Conform unui studiu, peste 30% dintre români au întreţinut relaţii sexuale la birou, iar 12% afirmă că ar fi dispuşi să facă acest lucru pentru un salariu mai mare.

sexlabirou_b Conform sondajului de opinie “Sexul la birou”, realizat în prerioada 11-18 aprilie, de site-ul Jobsinro.ro, cele mai vizate beneficii pentru care 28% dintre respondenţi ar apela la sex sunt: un salariu mai bun (11,7%), avansarea (10%), păstrarea jobului (3,2%).

La întrebarea “Ai făcut sex la birou?”, 30,8% dintre subiecţi au răspuns afirmativ, în timp ce restul de 69,2 procente au dat răspuns negativ. De asemenea, 26,7% dintre cei chestionaţi au afirmat că şi-au găsit jumătatea la serviciu, iar 25,1% susţin că au fost hărţuiţi sexual la birou. Peste jumătate dintre persoanele care au completat chestionarul cred despre colegii lor că au folosit sexul pentru avansare, dar 72,2% dintre subiecţi susţin că nu ar face niciodată asta pentru a obţine  avantaje la servic serviciu.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata