Breaking news

Pensiunea Kasa Verde, colțul de Rai din stațiunea montană Predeal

loading...

Orașul Predeal din județul Brașov, situat la cea mai mare altitudine din România, este una dintre cele mai căutate stațiuni de pe Valea Prahovei. Dacă alegeți să vă petreceți vacanța în această stațiune montană, Pensiunea Kasa Verde din Predeal, este alegerea potrivită pentru cazare.

pensiunea kasa verdeStațiunea Predeal, situată la doar 25 km de Brașov și 150 de București, pare a fi alegerea perfectă atât pentru turiștii pasionați de schi cât și de cei care vor să respire aerul proaspăt de munte.

În timpul iernii, turiștii pot schia în voie pe pârtiile Cocos, Clăbucet, Subteleferic, Gârbova și Cioplea, sau se pot plimba atât iarna cât și vara, prin stațiune ca să vadă obiectivele turistice din zonă. Stațiunea Predeal este mai tot timpul plină, indiferent de anotimp, și asta datorită priveliștii încântătoare care te face să uiți de toate grijile și să te relaxezi în mijlocul naturii.

Stațiunea este recomandată și persoanelor care vor să se trateze de neuroastenie, pentru revigorarea organismelor slăbite, pentru recuperarea ulterioară suprasolicitărilor fizice sau intelectuale. Agențiile de turism au nenumărate Oferte Predeal, însă nu întotdeauna acestea sunt conforme cu realitatea.

pensiune în Predeal care îți poate oferi un concediu de vis în vârful muntelui este Kasa Verde. Pensiunea pune la dispoziție: 19 spații de cazare, atât în camere single, duble twin, camere duble matrimoniale cât și apartamente. Toate spațiile de cazare beneficiind de dotări moderne:  televizor LCD, băi cu duș, telefon, internet wireless, minibar, room service și acces cu card.

Kasa Verde se deosebește de zecile de pensiuni în Predeal, prin servicii ireproșabile, gazde primitoare și prețuri accesibile tuturor românilor. Și pentru că în timpul concediului trebuie să mănânci bine și sănătos, restaurantul pensiunii îți oferă o varietate culinară atât cu specific românesc, cât și internațional, iar bucătarii sunt pregătiți să răsfețe turiștii care calcă pragul pensiunii Kasa Verde.

Pe lângă oferta completă de cazare în condiții excepționale, cei care aleg Pensiunea Kasa Verde pot să practice în timpul concediului, sporturi extreme precum: Bungee-jumping la Cheile Raşnoavei, rafting, Rapel, tiroliană, sau plimbările off-road cu ATV-ul.

Așadar dacă îți cauți Cazare Predeal, îți recomandăm cu căldură să treci pragul pensiunii Kasa Verde și cu siguranță vacanța îți va fi excelentă.

https://www.facebook.com/PensiuneaKasaVerdePredeal

https://plus.google.com/u/0/+KasaverdeRo

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata