Breaking news

Penibil. Ponta și Dragnea, plimbați cu barca la inundații, de către pompieri

loading...

Ponta și Dragnea, au gafat în stil mare. S-au dus să vadă cu ochii lor situația de la inundații dar au ajuns să se plimbe cu barca împinsă de pompieri.

ponta si dragnea - inundatiiÎn timp ce localnicii şi salvatorii de la ISU mergeau prin apa până la genunchi, Ponta, vicepremierul Liviu Dragnea şi ministrul Apelor, Doina Pană, se plimbau pe uliţele comunei Beiu, în barca trasă de pompieri.

Ca doi măscărici, așa au apărut Ponta și Dragnea, în barca împinsă de pompieri, în marea de inundații care a făcut prăpăd în județul Teleorman.

Aflat în barcă, ponta s-a dat în …vorbă cu ministrul apelor, cam ca pe maidan.

Ce faci, fă, Doina, aici? Aveai chef de nişte inundaţii?”, a întrebat-o Victor Ponta pe ministrul Doina Pană. Stânjenită de întrebare, ministrul i-a răspuns cu jumătate de gură: Păi nu aveam chef, dar…

Întrebat de un localnic din Beiu, ce vor face cei afectaţi de inundaţii până când se va construi digul de protecţie, Ponta a gafat din nou: Vrei să opresc eu ploaia? Sau o opreşti tu?

Emil Boc, a declarat miercuri, că plimbarea premierului Victor Ponta şi vicepremierului Liviu Dragnea cu barca prin satele inundate din Teleorman a fost “o gafă” a unor “caraghioşi”.

Și Băsescu a taxat dur, gafa lui Ponta: Am vrut sa sar in elicopter sa ma duc in Giurgiu si Teleorman. Dar consilierii mi-au zis ca va fi un taraboi.. că o sa se politizeze. Ponta si Dragnea ca au fost mai tarziu. Au fost penibili cu barca, puteau  macar o sa asigure niste resurse. Orice interventie a Guvernului e bine venita, dar modul in care a fost facuta a fost penibila. Cand te duci la inundatii, stii ca poti sa te uzi pana la chiloti. Mergi pe unde merge omul, nu cu barca trasa de pompieri si jandarmi. Le mai lipsea sa fie căraţi ca împăraţii. A fost penibil ca apariţie.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata