Breaking news

Peliti.ro, platforma web care te ajută să găsești cel mai mic preț la produsele vândute online

loading...

Românii pasionați de cumpărăturile online au au de azi un ajutor de nădejde. Cu ajutorul platformei web, Peliti.ro, pot găsi cele mai bune prețuri la peste două milioane de produse vândute atât în România cât și în alte 10 țări.

peliti.roPeliti.ro este un comparator de prețuri care face parte dintr-o rețea internațională ce activează pe mai multe continente.

De la telefoane, laptopuri, calculatoare, tablete, îmbrăcăminte, încălțăminte, bijuterii, produse de înfrumusețare, cosmetice până la medicamente, produse de plafar, muzică, mașini, mobilă, filme, bilete la concerte, toate le poți găsi la cel mai mic preț pe platforma peliti.ro.

În Europa peliti.ro compară prețuri pentru 2 milioane de produse în 11 țări, printre care și România.

Dacă vrei să îți cumperi un smartphone și vrei să vezi unde găsești cel mai mic preț, intri pe peliti.ro, îți faci cont gratuit și începi căutările.

Dacă produsul pe care-l cauți nu se găsește disponibil la niciun magazin online din țară, cu siguranță îl vei găsi în celelalte shop-uri online din cele zece țări europene. Platforma include produsele celor mai mari magazine europene. Prețul produselor este actualizat de două ori pe zi, astfel că fidelitatea căutării este foarte mare.

Pe platforma online peliti.ro se află peste două milioane de produse de la peste 600 de magazine printre care din România amintim:  Altex, Media Galaxy, f64.ro, mediadot.ro, mycloset.ro, ZorileStore.ro, evomag.ro, musicroom.ro, miniprix.ro, emag.ro, bio-cosmetics.ro, Cătălin Botezatu, depurtat.ro, koyos.ro, laptopgarage.ro etc.

Dacă ai un magazin online, fie el cât de mic, îl poți înscrie gratuit pe portalul peliti.ro. ca să îți poți vinde cât mai rapid marfa. Peliti.ro are și o secțiune de promovare gratuită produse unde magazinele înregistrate își pot expune marfa pentru a fi mai bine văzută de vizitatori.

Cu ajutorul acestei platforme ai garanția că vei găsi cea mai buna ofertă pentru produsul pe care ți-l dorești, deoarece îl găsești dintr-un click la toate magazinele care îl dețin.

Beneficiezi de un istoric al prețurilor astfel că  NU poți fi păcălit de false reduceri sau promoții, în care comerciantul crește prețul doar pentru a avea de unde să scadă ulterior.

În scurt timp poți face turul virtual al celor mai mari magazine din țară și din Europa chiar din fotoliul tău fără a fi nevoie să alergi ore în șir prin mall-uri sau să zbori cu avionul prin Europa după produsele dorite.

Datorită filtrelor performante pe care peliti.ro le oferă, nu trebuie să mai cauți ore întregi după ceea ce te interesează. Câteva clickuri și indicații și ai găsit exact produsul tău.

În plus comparatorul de prețuri are și o Secțiune dedicată reducerilor reale, în care se regăsesc produse care nu au avut un preț mai mic în ultimele 20 de zile.

Comparatorul Peliti.ro își propune să devină cel mai mare site de produse comparate din România, acceptând în sistem orice magazin online care funcționează legal pe teritoriul României.

Peliti.ro te ajută astfel să compari produsul dorit și astfel să economisești foarte mult timp dar și bani.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata