Breaking news

Paula Seling, implicată în accidentul în lanț de pe autostrada Sibiu – Orăștie

loading...

Paula Seling este una din victimele carambolului de duminică dimineață de pe autostrada Sibiu – Orăștie, proaspăt inaugurată de premierul Ponta.

paula seling accidentMașina în care se afla Paula Seling a fost prinsă în accidentul în lanţ de pe autostrada Sibiu-Orăştie.

Din fericire, artista nu a păţit nimic însă aceasta şi s-a grăbit să anunţe pe Facebook accidentul avertizând șoferii să nu mai intre pe autostradă: VĂ ROG ANUNȚAȚI OAMENII să nu intre pe autostrada nouă lângă Sebeș! E accident în lanț, mașinile încă se lovesc!!!

Paula Seling a fost prinsă în carambol şi a declarat că deşi s-a speriat îngrozitor, datorită soţului său Radu, a scăpat ca prin urechile acului.

Accident în lanț pe autostradă. Slavă Domnului, noi suntem ok, dar sunt oameni foarte grav accidentați. În spatele nostru, mașinile vin cu viteză și se lovesc. E groaznic! S-a sunat la poliție și salvare, încă situația nu e sub control.  VĂ ROG ANUNȚAȚI OAMENII să nu intre pe autostrada nouă lângă Sebeș! E accident în lanț, mașinile încă se lovesc!!! Dacă puteți, anunțați-vă cunoscuții să NU intre pe autostrada ocolitoare de la Sebeș, e un accident în lanț cu zeci de mașini implicate!„, a scris Paula Seling pe Facebook.

40 de maşini s-au tamponat pe autostrada Sibiu – Orăștie, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, în zonă fiind polei şi ceaţă densă.

O persoană rănită a fost încarcerată. La faţa locului au fost trimise echipaje de descarcerare pentru scoaterea victimei. În prezent, aceasta a fost transportată în stare gravă la spital.

Alte trei persoane au suferit fracturi şi au fost transportate la spital. Poliţia Rutieră a deviat circulaţia prin municipiul Sebeş, pe DN1 şi DN7 (pe vechea rută).

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata