Breaking news

Patru tineri români s-au apucat să construiască o Nouă Românie

loading...

A început construirea unei Noi Românii. Patru tineri cu inițiativă s-au săturat să stea pe margine și să se plângă că nimic nu merge în țara asta și au demarat cel mai ambițios și revoluționar proiect din ultimii 25 de ani. Au pus laolaltă tinerețea, dorința de schimbare, comunicarea modernă din mediul online, bunul simț și corectitudinea.

partidul noua romanieÎn timp ce alți români de vârsta lor, fie pleacă în alte țări pentru a se realiza profesional, personal și familial, patru români curajoși au dat startul marii schimbări.

Bulgărele a început să se rostogolească și pe zi ce trece devine tot mai mare și cuprinde tot mai mulți români sătui de ce se întâmplă în țară.

Cei patru tineri au ales varianta să facă ceva concret și la obiect, în loc să stea pe margine să se plângă că nimic nu merge, că nimic nu se poate schimba în România.

Vor să demonstreze tuturor că dacă VREI, POȚI. Că dacă iei atitudine și vrei să schimbi ceva ce nu e în regulă, primul pas pe care trebuie să-l faci e să nu fii indiferent, să te implici.

Dornici de schimbare, dornici de nou și de un nou început, cei patru tineri au botezat proiectul ”Noua Românie”. Mai toți românii își doresc o Nouă Românie, însă puțini trec și la fapte.

Rolul acestui nou proiect este tocmai acela de a mișca în fiecare român, dorința de implicare, dorința de evoluție, de schimbare, de viață bună, normală și fără atâtea neajunsuri și greutăți care ne fac să uităm că mai trăim. Care ne fac să uităm să mai zâmbim, să mai fim umani și români calzi și uniți.

Cei patru tineri provin din rândurile milioanelor de români sătui de viața grea și nedreaptă. Și-au dat mâna, au venit cu banii personali, nu mulți, după posibilități, și-au pus la bătaie timpul și priceperea ca să creeze acest proiect inovator pentru România. Nu își doresc aplauze, laude, statui sau lauri, vor doar să fie sprijiniți, să li se dea o șansă să arate de ce sunt în stare.

Vin cu sufletul curat către toți românii și împreună să putem construi o Nouă Românie, fără corupție, fără ură și falsă mândrie.

Noua Românie este proiectul politic creat de la zero de români pentru români. Aristotel spunea în urmă cu câteva mii de ani că ”Politica este arta de-ai face pe oameni fericiți”.

Asta își și propun cei patru tineri care au creat Partidul Noua Românie. Aceștia au înțeles că forma legală de asociere pentru a putea ajunge să ai putere de decizie, este înființarea unui nou partid, dar curat, de la zero, fără racolări de membri din alte partide și fără oportuniști și oameni fără coloană vertebrală.

Fericirea înseamnă un loc de muncă bine plătit, fericirea înseamnă o casă frumoasă, înseamnă bani pentru studii, vacanțe, mâncare, teatru, fim, pentru sănătate, spitale curate, școli modernizate.

Tot ceea ce facem în viață are o singură finalitate: fericirea, adică acea stare de bine de împlinire care te face să simți că trăiești cu adevărat.

Sebastian Popescu, Cosmin Grancea, Cristian Drăghiceanu și Dan Iulian Truția sunt conștienți de faptul că s-au înhămat la un proiect extrem de greu și care e cu bătaie lungă.

Însă nu se tem și indiferent de piedici și greutăți nu vor da înapoi, merg pe drumul croit și speră ca pe parcurs să convingă cât mai mulți români să li se alăture.

Vor să îi facă pe români să nu mai fie pasivi, vor să-i determine pe români să decidă ei pentru ei, să nu mai lase pe alții să le decidă soarta.

Cei patru tineri știu că românii sunt greu de urnit din loc, dar sunt optimiști că mesajul lor sincer va ajunge unde trebuie.

Atâta timp cât vrei, speri și te implici, orice este posibil.

”Români, nu mai fiți pesimiști, nu mai luați pe NU în brațe. Nu mai repetați zilnic că NU SE POATE. Nu vă mai plângeți de milă, nu mai așteptați ca alții să facă ceva pentru voi. Nu așa schimbați România. Nu așa rezolvați problemele. Dacă te implici și ai curajul să spui ce gândești și te unești cu altul care gândește la fel, vei vi uimit de câte lucruri poți schimba. Hai cu noi în acest proiect curat și inovator. Hai să construim o Nouă Românie. Ce ai de pierdut?”, este îndemnul pe care-l lansează Sebastian Popescu tuturor românilor care nu mai vor să fie conduși de actuala clasă politică.

Tot răul pornește de la politică, de la cei care populează partidele. Unicul lor scop este să ia de la săraci ca ei să devină și mai bogați și să fure prin toate mijloacele posibile, cât mai mult. Atât, nimic mai mult. Și normal că pentru majoritatea românilor nu mai rămâne nimic.

Dacă mai există români care vor binele lor, al țării, și doresc să se facă auziți, să aibă un cuvânt de spus, au acum o șansă să construiască o NOUĂ ROMÂNIE.

Înscrie-te în Partidul Noua Românie și decide TU pentru TINE. Nu mai lăsa impostorii să ne jefuiască. Fă ceva acum când încă se mai poate!

Dacă nu mai vrei să fii condus de politicieni corupți, incompetenți și puși doar pe furat, fă primul pas. Ia atitudine.

Înscrie-te în Partidul Noua Românie și decide tu pentru tine. PNR, proiectul inițiat de tinerii români care vor cu adevărat schimbarea în România.

Partidul Noua Românie, singurul partid din România care nu face compromisuri.

PNR, proiectul prin care poți trece de la vorbe goale la fapte reale. www.partidulnouaromanie.ro. Române, nu uita, fără implicare, NU EXISTĂ SCHIMBARE! Înscrie-te în proiectul Noua Românie completând formularul online!

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata