Breaking news

Patru români au fost răniți grav într-un nou accident produs duminică în Ungaria

loading...

La doar două zile de la producerea cumplitului accident rutier pe autostrada M5 din Ungaria, în care 18 români au fost răniți și 3 au murit, un nou accident în care au fost implicați 4 români, s-a produs pe autostrada M43 din țara vecină.

accident romani ungariaGhinioanele se țin lanț de românii care circulă pe autostrăzile din Ungaria. Nici nu s-au liniștit apele după tragedia de vineri, soldată cu 3 români morți și 18 răniți, că alți 4 români au ajuns la spital în stare gravă.

Consulatul General al României la Szeged a fost informat de către Inspectoratul Judeţean de Poliţie Csongrad cu privire la producerea unui accident grav pe teritoriul Ungariei, în noaptea de 31 august 2013, în care au fost implicaţi 4 cetăţeni români.

Conform datelor transmise, autoturismul condus de un cetăţean român circula pe autostrada M43, în direcţia Szeged – Mako, când şoferul a adormit la volan şi a intrat pe contrasens, rupând parapeţii şi oprindu-se în şanţ. În autoturism se aflau alţi trei cetăţeni români, care se află internaţi la spital, cu leziuni foarte grave. Familiile aparţinătoare au fost prezente la faţa locului, circulând într-o altă maşină care îi însoţea”, se arată în comunicatul de presă al Ministerului de Externe, remis exclusivNEWS.ro.

Tragedia românească din Ungaria soldată cu 3 morți și 18 răniți, s-a produs vineri dimineață la ora locală 5.40, pe autostrada M5, pe sensul de mers către Budapesta, la 25 de km de capitala ungară. Nouă mașini au fost implicate în accidentul rutier.

11 din cei 18 răniți, au fost aduși în țară cu o aeronavă militară, în cursul nopții de vineri spre sâmbătă, de către o echipă de medici aflată sub coordonarea lui Raed Arafat.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata