Breaking news

Patru persoane s-au bătut și împușcat în București din cauza unui loc de parcare

loading...

Patru persoane au ajuns duminică seară la spital după ce au fost împușcate în urma unui conflict izbucnit în București în cartierul Dristor din cauza unui loc de parcare.

impuscaturi bucuresti distrorTot scandalul a pornit de la un loc de parcare din zona Dristor, ocupat de o mașină cu numere de Bulgaria, în care se aflau doi români. Proprietara locului de parcare i-a rugat pe cei doi să mute mașina pentru a pute să-și parcheze mașina însă pentru că nu a avut succes și-a chemat soțul.

Acesta a coborât în fața blocului pentru a discuta cu bărbații, având la el un pistol cu bile de cauciuc. Discuția dintre aceștia a degenerat astfel că acesta a folosit pistolul cu bile după ce a fost atacat cu bâte de către cei doi bărbați din mașina parcată ilegal.

Trei dintre răniți au fost transportați la Spitalul Floreasca, iar cea de-a patra persoană la Spitalul Bagdasar Arseni.

Potrivit medicului Manuela Guran, de la Spitalul Floreasca, toate persoanele au plăgi prin împușcare, una dintre ele având o plagă în zona abdominală.

În altercație s-ar fi folosit și alte obiecte contondente din lemn. Mai multe persoane sunt audiate la Secţia 11 de Poliţie.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata