Breaking news

Bărbații urcați pe o macara și amenințau că se aruncă, au renunțat la protest

loading...

Nemulţumiţi că nu şi-au primit salariile pentru lucrările efectuate la spitalul Bagdasar, patru bărbaţi s-au urcat, miercuri după-amiază, pe braţul unei macarale aflate în curtea spitalului şi ameninţă că se vor arunca,transimte mediafax.ro.

neuro1Potrivit managerului Spitalului Bagdasar-Arseni din Capitală, doctorul Anca Buliman, din datele primite de la angajaţii spitalului, cei patru muncitori “au serbat mai întâi Ziua Tatălui”, după care s-au urcat pe braţul macaralei. Conducerea Spitalului Bagdasar-Arseni a anunţat Poliţia, dar şi firma Rotary, cea care execută lucrările de renovare a unităţii sanitare.

În opinia Ancăi Buliman, “problema protestatarilor” ar putea fi o neînţelegere între constructor şi firma subcontractată de acesta pentru lucrările la spital.

“Cei patru au coborât, după ce psihologii de la Poliţia Capitalei şi lucrătorii secţiei 15 de Poliţie i-au convins să renunţe la protest. Vor fi amendaţi pentru tulburarea liniştii publice”, a declarat, miercuri după-amiază, pentru MEDIAFAX, comisarul Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata