Patronul restaurantului din Centrul Vechi al Capitaliei, care şi-a ucis asociatul a fost arestat

loading...

Vasile Văduva a fost arestat preventiv pentru 30 de zile și riscă să stea toată viața după gratii întrucât și-a ucis partenerul de afaceri și a incendiat restaurantul din Centrul Vechi al Capitalei.

incendiu centrul vechi al capitaleiTribunalul Bucureşti a decis sâmbătă, arestarea preventivă pentru 30 de zile a patronului restaurantului din Centrul Vechi al Capitalei, Vasile Văduva, care şi-a ucis partenerul de afaceri.

Vasile Văduva a fost dus vineri la locul crimei, pentru a face reconstiutirea crimei lui Nicuşor Stanciu, asociatul său de la restaurantul Eden din Centrul Vechi al Capitalei.

Inspectorul Cătălin Marin, din cadrul Poliţiei Române, a declarat că suspectul a recunoscut că şi-a ucis asociatul şi a afirmat în faţa anchetatorilor că îşi regretă fapta.

Văduva a dat foc restaurantului, în mod intenţionat, pentru ca trupul celui decedat să ardă şi să creeze impresia unui deces în incendiu, iar cadavrul nu a fost observat de pompierii care au făcut cercetarea la faţa locului din cauza faptului că peste trupul victimei s-a răsturnat o mare cantitate de moloz.

În 15 iunie, un tânăr a mers venit la Poliţia Capitalei şi a anunţat că tatăl său, Nicuşor Stanciu, în vârstă de 46 de ani, nu a mai venit acasă de două zile şi nici nu a mai răspuns la telefoanele mobile, acestea fiind închise.

După ce, timp de zece zile, dosarul a fost tratat ca un caz de dispariţie, au apărut suspiciuni cu privire la faptul că bărbatul ar fi victima unui omor.

Astfel, în 25 iunie, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti a dispus preluarea cercetărilor şi au fost delegaţi pentru anchetă atât poliţişti de la Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei, cât şi de la Serviciul de Combatere a Infracţiunilor contra Persoanei din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale a Poliţiei Române.

Trupul carbonizat al lui Nicuşor Stanciu a fost descoperit joi, într-un apartament situat deasupra restaurantului Eden din Centrul Istoric al Capitalei, care a ars în noaptea de 17 spre 18 iunie.

În urma necopsiei s-a constatat că bărbatul avea o fractură în zona cefei, produsă prin lovire cu un corp dur. Decizia Tribunalului București nu este definitivă, ea poate fi atacată cu recurs la Curtea de Apel București.

645 0
loading...
No Comment

Lasă un comentariu

*

*