Breaking news

Patriarhul a venit cu o limuzină de lux la reuniunea cu colegii de liceu

loading...

Preafericitul Părinte Daniel nu simte criza din România, ba din contră se pare că îi merge bine. La reuniunea de 40 de ani cu colegii de liceu Patriarhul s-a deplasat la liceul din Lugoj cu o limuzină de lux.

patriarhAbsolvent al colegiului din Lugoj, Preafericitul Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, s-a reîntâlnit cu colegii. În timp ce foştii lui colegi de liceu se tem pentru pensii scăzute, Patriarhul a coborât dintr-o limuzină de lux şi a făcut donaţii în aur, conform ziarului Adevărul.

Colegii de odinioară ai Preafericitului Daniel, care a venit în vizită la Colegiul Naţional „Coriolan Brediceanu” din Lugoj, şi-au privit cu pioşenie fostul coleg de clasă. Foştii profesori au venit şi ei să îl vadă pe Patriarh şi să discute cu cel care, înainte de alegerea ca şef al Bisericii Ortodoxe Române, era cunoscut drept Dan-Ilie Ciobotea.

După „ora de dirigenţie” ţinută de profesorul de sport Francisc Corbeanu, colegii au încercat să depene amintiri din vremea liceului cu Preafericitul Daniel, dar acesta nu a fost prea deschis la conversaţie. Patriarhul a donat şcolii o cruce imensă de aur şi mai multe cărţi pe teme religioase. Discursul invitatului de onoare a fost exclusiv religios. Preafericitul Daniel a participat la o masă festivă. „Ştiam că Daniel va ajunge sus. Avea vocaţie religioasă şi l-am susţinut. A fost un elev special”, a spus fostul diriginte, Francisc Corbeanu. Înainte să plece la masa gestivă, Patriarhul s-a pozat cu foştii săi colegi, pe care i-a şi binecuvântat apoi.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata