Breaking news

Palatul lui Băsescu, înconjurat de peste 20.000 de susținători Antena 3

loading...

Peste 20.000 de români au luat cu asalt, Palatul Cotroceni, într-o plimbare de seară, inițiată de Mircea Badea, în semn de protest față de decizia Curții de Apel București de a confisca sediul Antena 3.

plimbare cotroceni antena 3O mare de oameni au înconjurat duminică, timp de mai bine de două ore, Palatul Cotroceni, scandând lozinci împotriva lui Băsescu, Udrea și Kovesi.

Oamenii au venit să se plimbe alături de Mircea Badea, în semn de solidaritate cu Antena 3, al cărei sediu a fost confiscat printr-o sentință a Curții de Apel București, ca urmare a instalării prejudiciului extins în dosarul penal al lui Dan Voiculescu, privind privatizarea Institutului de Chimie Alimentară.

După un prim tur complet al Palatului Cotroceni, numărul persoanelor prezente la plimbarea de seară a explodat. Astfel că peste tot vedeai o mare de oameni, care a dus la paralizarea integrală a traficului rutier în jurul Palatului lui Băsescu.

Cu mic cu mare, oamenii, de toate vârstele și categoriile profesionale, au venit ba cu cățelul ba cu copilul cu căruciorul să susțină Antena 3 și să scandeze împotriva lui Băsescu.

O bătrână și-a lipit pe piept o hârtie pe care era desenat tricolorul și scria ”AICI E ANTENA 3”. Participanții la plimbarea de seară au scandat mai tot timpul: Jos Băsescu, Băsescu la celulă și Udrea pe centură. Nici șefa DNA nu a fost uitată de plimbăreți care a fost făcută în fel și chip de aceștia.

Omenii și-au manifestat dorința ca prin aceste acțiuni de plimbare să se poată face ceva și Băsescu să fie dat afară de la Cotroceni. Plimbăreții și-au strigat durerea și ura împotriva lui Băsescu și a regimului său.

Vedetele Antena 3 au fost luate cu asalt de plimbăreți, cerându-le autografe, să facă foto cu ei. Vedetele au fost pupate, îmbrățișate, aplaudate, fotografiate și rugate să nu cedeze.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata