Breaking news

Ovidiu Silaghi și-a retras candidatura pentru funcția de Ministru la Transporturi

loading...

Premierul Victor Ponta a confirmat, luni seară, într-o conferință de presă a USL, că Ovidiu Silaghi și-a retras candidatura pentru funcția de Ministru al Transporturilor.

basescu - ovidiu silaghiLa doar câteva ore după ce DNA a cerut Camerei Deputaților permisiunea de a-l cerceta penal pe Ovidiu Silaghi pentru luare de mită, liberalul și-a retras candidatura pentru funcția de Ministru la Transporturi.

Confirmarea a venit de la premierul Victor Ponta. Vicepremierul Bogdan Chițoiu a spus că Ovidiu Silaghi a luat această decizie pentru a nu obstrucționa justiția și că el se consideră nevinovat.

Bogdan Chițoiu a spus că în cel mai scurt timp cu putință, cel mai probabil luni, PNL, va convoca Biroul Politic Național care să desemneze un nou candidat pentru funcția de Ministru al Transporturilor.

Premierul Victor Ponta a spus că luni, trebuie numit un nou ministru la Transporturi și că Băsescu va fi nevoit să semneze decretul, întrucât expiră cele 45 de zile de interimat și că acesta nu va mai putea fi prelungit.

Procurorii DNA îl acuză pe Ovidiu Silaghi de faptul că în 2012, când deținea funcția de Ministru al Transporturilor a luat drept mită, suma de 200.000 de euro de la omul de afaceri Nelu Iordache, patronul Romstrade, aflat în prezent în arest preventiv pentru deturnare de fonduri europene.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata