Breaking news

OTV, Antena 1 şi Kanal D, amendate de CNA

loading...

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a amendat astăzi posturile OTV şi Antena 1 cu câte 10.000 de lei şi Kanal D cu 5.000 de lei pentru subiectele cu tentă sexuală abordate în mai multe emisiuni de divertisment.

CNAServiciul de monitorizare al CNA a constatat,în perioada 18 – 24 ianuarie, probleme în emisiunile “Acces direct” (Antena 1), “La şuetă cu Bahmu” (Kanal D) şi “Zori de zi” (OTV), unde  a sesizat o serie de încălcări ale legislaţiei audiovizuale în ceea ce priveşte protecţia drepturilor copilului, a demnităţii umane şi a dreptului la propria imagine.
În emisiunea “Acces direct”, pe 20 ianuarie, au fost difuzate imagini în care Bianca Drăguşanu şi Cătălin Botezatu apar în ipostaze indecente pentru ora de difuzare şi s-a discutat şi despre fostele iubite ale lui Prigoană Jr. Acest subiect a fost reluat pe 21 ianuarie, când s-a discutat şi despre droguri, invitată în studio fiind cântăreaţa Marijuana. În ediţia din 22 ianuarie a aceleiaşi emisiuni, s-a vorbit şi despre viaţa amoroasă a lui Sergiu Băhăian.

Pe de altă parte, în emisiunea “La şuetă cu Bahmu'” din 18 ianuarie a fost invitat Dudu Steel, care a vorbit despre relaţiile sale amoroase, dialogul între acesta şi moderatoarea Adriana Bahmuţeanu fiind “vulgar”. Pe 20 ianuarie, în aceeaşi emisiune, au fost difuzate imagini cu Bianca Drăguşanu şi Cătălin Botezatu, surprinşi în ipostaze indecente. În emisiunea din 22 ianuarie, Adriana Bahmuţeanu a discutat despre perioada în care Sergiu Băhăian şi Stelian Ogică au stat în închisoare, Ogică vorbind despre experienţele sexuale ale lui Băhăian.
Şi la OTV, în emisiunea “Zori de zi”, difuzată în 18 ianuarie, între 9.36 şi 10.01, invitatul în studio, Dudu Steel, a vorbit depre viaţa sa sexuală.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata