Breaking news

Orgii sexuale la doi pași de grădiniță, în casa unui consilier de la ANT

loading...

Vila unui consilier din cadrul Autorității Naționale pentru Turism tulbură de o lună de zile liniștea unui cartier select din Iași. Sub acoperirea unui videochat, în locația cu pricina se petrec adevărate orgii sexuale.

orgiePotrivit spuselor vecinilor consilierului, în vila luxoasă au loc petreceri cu perversiuni. Vila aparține lui Constantin Aurelian Albuţ, consilier evaluare-examinare la Direcţia de Control, Consiliere şi Monitorizare în Turism, din cadrul ANP.

Demnitarul a declarat pentru BZI.RO că: Mă mut la Bucureşti cu familia pentru a fi aproape de soţia mea, care va lucra în Capitală. Am scos casa la vânzare, dar nu mi-a dat nimeni preţul cerut. Am închiriat-o pentru că astfel are cineva grijă să o întreţină.

Vecinii povestesc că în fiecare noapte, în casa închiriată au loc adevărate orgii sexuale.

De pe la ora 20.00, vin câte 10-12 masini pline cu tot felul de indivizi. Am văzut şi trei arabi printre ei. Intră în casă şi începe dezmăţul. Beau până nu mai pot, după care ies pe terasa casei, care dă înspre vila mea. Săptămâna trecută, pe la 2 noaptea, a ieşit în balcon un individ gol puşcă. Doar pe cap avea o pălărie. S-a apucat să strige în gura mare. Mi-am pus o copertină înspre casa lor, că să nu-i mai văd„, a declarat Mihai Holban ce are vila lângă cea a demnitarului.

Holban a mai declarat ziarului ieșean că pe lângă partidele de sex în grup, cei care frecventează imobilul se şi droghează.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata