Breaking news

Oprescu promite că malurile Dâmboviței vor fi curățate

loading...

Sorin Oprescu, a anunțat duminică, într-o conferință de presă, că municipalitatea va începe o acțiune de curățare și înverzire a malurilor Dâmboviței, dar și de schimbare a imaginii podurilor care traversează râul, pe o portiune de aproape sase kilometri, relatează Mediafax.

Dambovita_in_BucurestiOprescu a declarat că starea din prezent a malurilor Dâmboviței este cauzată de faptul că acestea au rămas neîngrijite foarte mult timp, iar în anumite porțiuni lipsesc chiar și bucăti de gard.  Malurile Dâmboviței vor fi curățate de PET-uri, dar se va face și toaletarea pomilor și vor fi puse jardiniere și iarbă. Primarul Capitalei a mai declarat că și podurile care traversează Dâmbovița vor intra într-un program de igienizare.

“Doresc să înverzesc malurile prin administrarea directă de către Primaria Generală”, a declarat Sorin Oprescu, explicând că potrivit unei Hotărâri de Consiliu din 1948 acestea sunt proprietatea municipalității.

Imediat după finalizarea conferinței de presă, Sorin Oprescu a plecat pe teren pentru o inspecție pe malurile râului Dâmbovița și dorind să treacă de la vorbe la fapte, primarul general a plantat și un platan.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata