Breaking news

Opoziția s-a retras de la consultările pentru modificarea Constituției

loading...

Reprezentanții princpialelor partide de opoziție s-au retras de la consultările privind mondificarea Constituției, organizate de Traian Băsescu la Palatul Cotroceni.

2006.03.06_consultariReprezentanții PSD, PNL și PC, au părăsit sala în care se desfășurau consultările privind modificarea Constituției. Lidetii celor trei partide de opoziție au fost nemulțumiți de faptul că la discuții au fost invitați și lideri parlamentarilor independenți. Primii care au ieşit de la consultări au fost liberalii. Crin Antonescu, Radu Stroe şi Victor Paul Dobre au ieşit de la consultările de la Cotroceni, chiar înainte de începerea discuţiilor. Liberalii au asistat doar la discursul introductiv al preşedintelui Traian Băsescu.

Prezenţa la aceste consultări, la acelaşi nivel de legitimitate cu partidele parlamentare al grupului de aşa numiţi indepenedenţi este inacceptabilă din punctul nostru de vedere“, a declarat Antonescu.

“Nu am dorit să participăm mai departe la consultăpri, i-am prezentat preşedintelui în scris poziţia partidului”, a declarat Ponta.

“Mă bucur că Opoziţia are un punct de vedere comun. Opoziţia începe să funcţioneze. Am propus câteva comisii formate din vicepreşedinţi ai tuturor partidelor parlamentare care sa supravegheze procedura de revizuire a Constituţiei”, a declarat preşedintele PC, Daniel Constantin.

loading...
1 Comentariu
  1. Ilie Cristian spune

    Ce sa mai modifice din saraca constitutie ca e modificata doar in avantajul lor.Sa vina PRM-ul sa o modifice asa cum trebuie, sa dea legi care sa stopeze infractionalitatea, frauda electorala, sa dea lege pentru confiscarea averilor nejustificate..sa se aplice fiscalitatea o data si sza-i controleze la sange-n mama lor de hoti.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata