Breaking news

Omar Hayssam spune că Băsescu este ”Profesorul” care l-a ajutat să fugă din România

loading...
0 4

Omar Hayssam face dezvăluiri bombă despre Traian Băsescu și confirmă faptul că acesta este ”Profesorul” din stenogramele procurorilor și că fostul Președinte al României este cel care l-a ajutat să fugă din România.

basescu - omar hayssamOmar Hayssam, primul terorist al României condamnat la 22 de ani de închisoare pentru răpirea jurnaliștilor români în 2005,  a acordat primul interviu de la aducerea în țară, pentru emisiunea ”Q&A” de la Antena 3.

Omar Hayssam a declarat că s-a întâlnit de mai multe ori cu fostul președinte Traian Băsescu și chiar l-a vizitat la Palatul Cotroceni.

Hayssam a confirmat faptul că Traian Băsescu este “Profesorul” din scrisoarea pe care i-a trimis-o doctorului Yassin.

Omar Hayssam a spus că a avut o înțelegere cu Traian Băsescu și că acesta îi transmitea prin consilierul Degeratu și prin doctorul Yassin ce să spună și când să dea declarații procurorilor.

Sirianul a negat faptul că el ar fi pus la cale răpirea jurnaliștilor români în Irak, precizând că are și dovezi în acest sens. Hayssam a spus că toată treaba a fost ”regizată” de doctorul Yassin și că mai apoi, răpirea a scăpat de sub control și aceștia au ajuns în mâinile unor teroriști din Irak.

Acesta a mai precizat și faptul că dacă faci o înțelegere cu Băsescu și acesta obține ce vrea, după aceea nu te mai bagă în seamă și nu își mai respectă promisiunile.

Hayssam a mai spus faptul că nu a fugit din țară, ci că a plecat cu ajutorul lui Traian Băsescu, la îndemnul acestuia.

Omar Hayssam a spus că singura lui dorință e să moară în libertate și să i se facă dreptate.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata