Breaking news

Ofițerii DGA morți în accidentul de la Brașov, se aflau în misiune

loading...

Cei doi polițiști decedați în acdentul rutier de la Brașov erau ofițeri în  cadrul Serviciului Judeţean Anticorupţie Braşov. Cel de-al treileia ofițer aflat în mașina a suferit leziuni grave, fiind internat în spital.

accident.politieConform DGA, cei trei ofiţeri se aflau în misiune dispusă într-o cauză penală şi se întorceau din judeţul Neamţ. Conform raportului preliminar al poliţiei, accidentul s-a petrecut pe DN 11, la km 11+950 m, pe direcţia de mers dinspre Lunca Câlnicului spre Hărman, în momentul în care autoturismul de serviciu condus de M. Emanuel, de 37 ani, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism ce circula din sens opus.

În accident a decedat atât cel aflat la volan, cât şi G. Sorin, de 44 ani, pasager pe bancheta din spate. R. Paul, de 41 ani, aflat pe scaunul din dreapta faţă este în prezent sub atentă supraveghere medicală.

Conducerea Direcţiei Generale Anticorupţie supraveghează cercetările efectuate de poliţie, să fie aflate cauzele exacte ale producerii accidentului.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata