Breaking news

Oana Stancu l-a făcut praf pe senatorul Daniel Savu, în direct la Antena 3

loading...

Oana Stancu a șters pe jos, marți seară, în direct la emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3, cu senatorul PSD, Daniel Savu, membru în Comisia parlamentară de Control a SRI. Jurnalista a luat foc când senatorul a spus că ea face anchete în baza informațiilor furnizate de SRI.

oana stancu daniel savuInvitat în emisiune ca să detalieze spusele de la emisiunea Danei Grecu, cum că Băsescu nu a fost informat de SRI despre Alina Bica, Daniel Savu, fost ofițer SRI, a călcat pe un teren minat și a provocat-o pe jurnalista Oana Stancu, prezentă și ea în platoul emisiunii ”Sinteza Zilei” de la Antena 3.

După un prim schimb acid de replici pe marginea activității Comisiei SRI, care a făcut o anchetă de mântuială în cazul dezvăluirilor Elenei Udrea despre Florian Coldea, spiritele s-au încins în momentul în care Daniel Savu a făcut greșeala să insinueze că SRI furnizează informații presei, care în baza lor, și Oana Stancu face anchete jurnalistice.

La auzul acestor acuzații, Oana Stancu a luat foc și l-a făcut praf și pulbere pe senatorul PSD.

Iată dialogul spumos dintre Oana Stancu și senatorul Daniel Savu:

Oana Stancu: Domnule Savu vreți să îmi provocați un atac de cord acum ??? Păi dacă spuneți că SRI m-ai dat informații ca să îmi fac emisiunea, înseamnă că mă duc acasă și am grijă de copil și aștept informații de la SRI.

Daniel Savu: De unde ați ajuns la concluzia asta??? Nu doamnă nu am spus asta….

Oana Stancu: Dați banda înapoi și verificați ce ați spus, dacă nu mai țineți minte…..las-o doamne iartă-mă…

Daniel Savu: Să vă spun un lucru, dumneavoastră v-ați continuat niște anchete care v-au fost livrate la un moment dat prin măsuri combinative le spun cei din servicii, dumneavoastră nu sunteți mai bine informată decât serviciile.

Oana Stancu:  Domnul Savu vă opriți acum și vă cereți scuze. Diferența dintre mine și ăia la care faceți trimitere dumneavoastră, stăpânii dumneavoastră de la SRI, să muncească pentru această țară. Eu mi-am făcut meseria și să le fie rușine și ăstora de la parchete și ăstora de la SRI că au lăsat ca această țară să fie jefuită. Nu veniți să îmi spuneți mie că a mi-a servit SRI-ul anchete. Să vă fie rușine pur și simplu că ne luați pe noi toți în această seară și vă bateți joc de noi, dar până când….

Daniel Savu: Dacă ridicați tonul la mine nu înseamnă că aveți dreptate.

Oana Stancu: Dar câtă răbdare credeți că pot să am cu dumneavoastră….

Daniel Savu: cât mai multă…

Oana Stancu: Este absolut jignitor ceea ce faceți, și ar trebui să vă cereți scuze.

Daniel Savu: Să vă explic niște lucruri….

Oana Stancu: Ce să îmi explicați, că ne-a dat SRI-ul anchete în anii ăștia pe tavă, dar nu vă e rușine???

Daniel Savu: Dar nu am spus doamnă așa ceva, eu am spus că sunt informații care au apărut în spațiul public pe care dvs ca jurnaliști le-ați preluat…SRI a dat anchete presei întregi. Un exemplu este cel al înregistrărilor din dosarul lui Mircea Băsescu

După câteva minute, Oana Stancu și-a cerut scuze că a căzut în capcana senatorului și că s-a enervat: Îmi cer scuze că m-am enervat. E inclusiv vina mea, pentru că și eu însămi am căzut în capcana dumneavoastră și m-am enervat absolut inutil.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata