Breaking news

Oana Hăineală, șefa CSM, se visează procuror șef la DNA

loading...

Oana Hăineală, președinta Consiliului Superior al Magistraturii se visează procuror șef la Direcția Națională Anticorupție în locul lui Koveși.

oana haineala sefa la dnaOana Hăineală ar vrea să fie șefă la DNA, sătulă probabil de ședințele plicticoase de la CSM unde nu poate dispune anchetarea celor care o critică.

Judecătorul Adrian Neașu, suspendat din CSM cu ajutorul Oanei Hăineală, spune într-o postare pe facebook, că șefa CSM ar vrea să ajungă șef la DNA.

Neacșu spune că acesta este zvonul ce de câteva zile circulă în mediul juridic din România.

Marți, Ponta a mers la secția de procurori a CSM pentru a discuta despre numirile procurorilor șefi de la parchetul general și de la DNA.

După discuțiile cu CSM, Ponta a anunțat că numirea noilor procurori șefi se va face în baza procedurii de selecție convenită cu Comisia Europeană, aceeași care a fost demarată și de fotul Ministrul a Justiției, Mona Pivniceru.

Ponta a anunțat că în curând va desemna un nou ministru la justiție care va face și propunerile pentru parchetul general și DNA.

loading...
1 Comentariu
  1. Liviu spune

    zdreanta asta cu rujul negru pe buze si cu centura neagra in m.ie sa nu mai viseze cai verzi pe pereti pentru ca singurul loc unde-mi doresc s-o vad si unde TREBUIE sa fie acum si pana la sfarsitul vietii e la puscarie !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata