Breaking news

O timișoreancă de 73 de ani a găsit un portofel cu 3500 lei și la predat Poliţiei

loading...

O femeie în vârstă de 73 de ani a găsit, luni, într-o benzinărie din Timişoara, un portofel plin cu bani. Bătrâna nu a stat pe gânduri, a luat portofelul și la dus direct la Poliție.

portofel baniO bătrână din Timișoara dă lecții de bună omenie, întregii țări. Femeia a găsit luni, la o benzinărie din Timișoara, un portofel plin cu bani. Deși putea să păstreze banii, care nu erau deloc puțini, bătrâna i-a dus la poliție.

Femeia de 73 de ani se afla împreună cu cumnata sa într-o staţie peco. La un moment dat a observat un portofel, ulterior declarând poliţiştilor că i s-a părut că a căzut de pe capota unei maşini.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Timiş, Ancuţa Morariu, a declarat corespondentului MEDIAFAX că o femeie cu dublă cetăţenie, română şi germană, care locuieşte în Germania şi se află în concediu la Timişoara, a găsit, luni, un portmoneu într-o benzinărie din municipiu.

Poliţiştii l-au identificat pe cel care îşi pierduse portofelul şi l-au chemat la sediul Poliţiei pentru a-l recupera. Cel care pierduse portofelul este un bărbat de 30 de ani, din localitatea Peciu Nou din judeţul Timiş.

Cazul de azi de la Timișoara, vine la circa trei săptămâni de când Loredana Neagu, o tânără în vârstă de 20 de ani, a returnat la poliție un portofel găsit pe stradă, în fața dispensarului din localitatea buzoiană Berca.

Pentru acest gest, Europa FM a decis să o recompenseze pe tânără. Postul de radio îi va oferi, timp de 10 luni, câte 1.000 de lei. Primii bani îi va primi chiar din această lună.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata