Breaking news

O tânără cu handicap, legată de un scaun într-un centru din Sighetu Marmatiei

loading...

O fotografie șocantă ce arată o tânără legată de un scaun într-un centru de tip familial din Sighetu Marmației. Expeditorul fotografiei susține că fata din imagine are un handicap.

fata legata de scaunFotografia arată cum o fată este legată de un scaun și așezată în mijlocul unei încăpei din centru de la Sighetu Marmației.

Această poză este făcută la o casă de tip familial din Sighetu Marmației. Casa se numește (…) unde șef de centru este (…) unde sunt copii cu dizabilități iar această fată este legată de scaun. Alarmant! Așa ceva nu se face” scrie expeditorul fotografiei, citat de ActualMM.ro.

Dacă se confirmă informațiile cu fata legată de scaun în centru de plasament, atunci Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Maramureș va trebui să demareze o amplă anchetă pentru ca cei vinovați să fie sancționați.

În cursul anului 2011 casa de tip familial a mai fost implicată în câteva scandaluri.

O fată de 15 ani a fost lovită de o educatoare, iar minora a stat patru zile internată în spital. Tot acolo, copiii au fost evacuați după ce la hornul și acoperișul clădirii a izbucnit un incendiu.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata