Breaking news

O tânără a fost bătută și violată cu bestialitate timp de 6 ore de doi bărbați

loading...

O tânără în vârstă de 23 de ani din Deva a fost sechestrată, bătută și violată cu bestialitate, timp de șase ore de către doi bărbați.

minora violataTânăra a fost ademenită de ce doi bărbați într-o garsonieră, unde aceștia aveau sediul unui ONG, promițându-i un loc de muncă.

Odată ajunsă în garsonieră, fata a trecut prin momente groaznice, fiind sechestrată, bătută şi batjocorită timp de şase ore de cei doi. După clipele de coșmar, femeia a reuşit să scape pentru că cei doi bărbați s-au îmbătat şi au scăpat-o din supraveghere.

„În jurul orei 16:00, femeia s-a întâlnit cu cei doi bărbaţi, pe care îi cunoştea, şi sub pretextul că o vor angaja au convins-o să îi însoţească într-o garsonieră din municipiul Deva, unde au întreţinut raporturi sexuale împotriva voinţei acesteia. În jurul orei 22:00, profitând de neatenţia celor doi bărbaţi, femeia a reuşit să fugă din garsonieră„, a declarat Adriana Voina, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Tânăra s-a dus direct la poliție unde a povestit tot ce i s-a întâmplat. În urma plângerii făcute de aceasta, polițiștii i-au reţinut pe cei doi bărbaţi, de 21 de ani şi 28 de ani, sub acuzația de sechestrare de persoane și viol.

Vecinii celor doi susţin că garsoniera tinerilor era folosită ca sediu al unui ONG care ar fi strâns bani pentru copiii neajutoraţi. Numai că banii ajungeau în buzunarele lor și erau cheltuiți pe petreceri.

Pentru fapta lor, cei doi bărbați riscă ani grei de închisoare.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata