Breaking news

O româncă s-a ales cu dosar penal pentru că a fost bătută măr de un polițist canadian – VIDEO

loading...

Simona Tibu, o româncă stabilită în Canada, unde lucrează ca medic stomatolog, a fost bătută crunt de un polițist canadian pe motiv că a depășit viteza legală.

alberta carmoseSimona Tibu se îndrepta spre Edmonton, pentru a vedea nişte pacienţi când un poliţist pe motocicletă a oprit-o pentru depăşirea vitezei legale, scrie Global News.

Românca a avut nevoie de îngrijiri medicale după polițistul candian care a oprit-o în trafic, a bătut-o pentru că a depășit viteza legală.

Românca a povestit jurnaliștilor canadieni că polițistul a venit lângă maşina ei şi a început să lovească în geam, apoi i-a cerut documentele.

Deranjată de racția violentă a polițistului, femeia  i-a răspuns că îi va prezenta actele numai dacă se linişteşte.

Enervat de reacția ei, polițistul i-a ordonat femeii să coboare din maşină, după care i-a pus cătuşele şi a împins-o la pământ.

M-a lovit în cap. Am simţit lovitura în cap. Apoi m-a dat cu capul de ciment până când m-am umplut de sânge”, a Simona Tibu.

Românca a fost scăpată din mâinile polițistului bătăuș de către șoferii aflați în zonă care au sunat la serviciile de urgență.

După ce a fost internată în spital cu multiple răni, românca a aflat cu stupoare că este cercetată penal pentru că s-ar fi opus arestării şi pentru obstrucţionarea justiţiei.

Autorităţile canadiene au lansat o anchetă pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat și dacă românca se face vinovată de obstrucționarea justiției.

Până la soluționarea anchetei, polițistul a fost retrogradat la munca de birou.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata