Breaking news

O profesoară de la Universitatea din Arad a ajuns la spital după ce a fost bătută măr de un student

loading...

Chevereșan Adrian, fost student al Universității Aurel Vlaicu din Arad, a bătut-o marți dimineață pe Eugenia Țigan, conferențiar la specializarea Chimie Alimentară.

universitatea aurel vlaicu aradMarți dimineață, Chevereșan Adrian a mers la Universitatea Aurel Vlaicu și a bătut-o pe Eugenia Țigan, conferențiar la specializarea „Chimie Alimentară”.

Fostul student ar fi lovit-o pe profesoară cu capul de tablă,

Potrivit relatărilor victimei şi ale martorilor, fostul student a pătruns fără drept în biroul profesoarei unde a agresat-o verbal și fizic, i-a furat telefonul mobil după care a părăsit în fugă clădirea facultății.

Agresorul a fost văzut de câteva studente, în momentul în care fugea din facultate.

Profesoara a fost transportată ulterior la Spitalul Județean de Urgență din Arad, pentru îngrijiri medicale.

Victima are posibilitatea depunerii unei plângeri, dar poliţiştii s-au autosesizat pentru furt, întrucât suspectul a luat telefonul victimei la plecare”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Arad, Ovidiu Liber pentru arq.ro.

Polițiștii arădeni îl caută și la această oră pe studentul agresor pentru a-i cere explicații pentru bătaia aplicată profesoarei, să recupereze telefonul și să îi întocmească dosar penal pentru vătămare corporală și furt calificat.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata