Breaking news

O groapă plină cu apă de pe o stradă din Baia Mare a luat foc – VIDEO

loading...

O întâmplare desprinsă parcă din Dosarele X a speriat locuitorii din Baia Mare. Apa dintr-o groapă produsă pe strada Vasile Alecsandri, a început să fiarbă, să facă bulbuci, să scoată fum și flăcări.

groapa foc baia mareCiudata întâmplare s-a produs duminică dimineață pe o stradă unde se află și o benzinărie. Un angajat al benzinăriei a văzut fenomenul și a chemat autoritățile la fața locului.

Sosite la groapa care explodează, echipajele pompierilor și politiei au izolat zona, blocând traficul rutier la intersecția străzii Vasile Alecsandri cu Serelor.

Echipajele de intervenţie de la Electrica SA şi EON GAZ au constatat că din subteran se produce, periodic, flamă care dislocă partea carosabilă. S-a trecut la verificări pentru a se cunoaşte dacă problema producerii flamei se datorează alimentării cu energie electrică sau gaz metan, scrie ActualMM.ro.

Verificările efectuate au condus la afectarea unui cablu electric subteran. Apa pluvială  rezultată din precipitaţii s-a infiltrat în pământ şi a ajuns în zona cablului fisurat. La producerea scurtcircuitului apărea o flamă, care disloca bucăţi din asfalt. Nu a fost pericol de explozie.

Echipajul de intervenţie de la Electrica s-a deplasat în punctul de alimentare cu energie electrică a zonei şi a reuşit să identifice cablul electric subteran fisurat. Alimentarea cu energie electrică a acestuia a fost întreruptă din punct. Cablul cu tensiunea de 0,4 kW alimenta o hală (clădire nefuncţională) pe strada Bobâlnei.

Cetăţenii din zonă beneficiază de alimentare cu energie electrică şi nu sunt afectaţi de situaţie. Echipaje de la Electrica se vor deplasa în zonă cu laboratorul mobil pentru a identifica în subteran cablu electric fisurat şi vor efectua lucrările de reparaţii necesare (manşonare).

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata