Breaking news

O fetiță de 7 ani a murit la Pitești în urma producerii unei explozii într-un bloc de locuințe

loading...

O fetiță în vârstă de 7 ani și-a pierdut viața duminică, după ce o explozie urmată de un incendiu violent s-a produs într-un bloc de locuinţe sociale, din Piteşti.

explozie bloc pitestiZeci de locatari au fost evacuaţi duminică dintr-un bloc de locuinţe sociale, cartierul piteştean Războieni, din cauza unei explozii produsă la etajul patru, urmată de un incendiu violent.

Explozia s-a produs, cel mai probabil, în timp ce femeia din garsoniera unde a avut loc deflagraţia încerca să umple baloane cu heliu folosind o instalaţie de gaze improvizată, posibil o butelie, arată primelor date ale pompierilor.

Se pare că a manipulat baloane cu gaze această femeie de 53 de ani, au fost 12 persoane intoxicate cu fum, iar doi copii au ajuns la Spitalul de Pediatrie, dar sunt în stare stabilă, în afara oricărui perico. Tuturor li s-au aplicat măşti de oxigen pe faţă şi şi-au revenit. A fost o acumulare cu gaze în această garsionieră, vindea baloane cu heliu, a încercat să le umfle acasă, o ilegalitate şi s-a întâmmplat deflagraţia, dar, repet, cauza nu o ştim cu precizie. O să începem cercetările în aest caz imediat ce pompierii vor încheia stingerea incendiului. Zona este izolată”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, comisar şef Dănuţ Dinu.

Proprietara apartamentului a fost rănită, fiind transportată la Spitalul de Arși din București. În timp ce doi copii au fost duşi la spital fiind intoxicaţi cu fum.

Din păcate, o fetiţă de şapte ani a murit în urma exploziei după ce un corp de mobilă a căzut peste ea. Trupul neînsufleţit al copilului proprietarei a fost găsit de pompieri abia după ce incendiul a fost lichidat.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata