Breaking news

O femeie și doi copii au murit duminică, după ce s-au înecat în râul Argeș

loading...

O femeie în vârstă de 24 de ani, împreună cu doi copii de 7 și 11 ani, și-au găsit sfârșitul, duminică, în ziua de Rusalii, după ce s-au înecat în râul Argeş, pe raza comunei Grădinari, din judeţul Giurgiu.

trei persoane inecate in raul argesFemeia a mers cu cei doi nepoți ai săi ca să se scalde în râul Argeș. Din păcate, cei trei se aflau într-o zonă neamenajata, unde scăldatul era interzis. Astfel că băiatul de 7 ani a fost luat de curenții de apă, apoi a urmat sora acestuia, de 11 ani, şi mătuşa sa.

Vorbim de doi copii, un băieţel de 7 ani care a intrat primul în apă şi a fost luat de curenţii foarte puternici, de sora acestuia, în vârstă de 11 ani şi de mătuşa celor doi, în vârstă de 27 de ani. Au fost descoperite două dintre corpurile dispărute în apele Argeşului. Discutăm de o zonă neamenajată, destul de periculoasă, în care scăldatul este interzis. În aceea zonă a funcţionat o balastieră”, a declarat Gabriela Olexiuc, purtător de cuvânt ISU Giurgiu.

Copii au fost găsiţi în viaţă de echipele de căutare, însă, din păcate cei doi copii au încetat din viaţă, după 55 de minute de efectuare a manevrelor de resuscitare.

Autorităţile continuă să o caute pe mătuşa acestora, care a fost luată de curenţi, în timp ce încerca să-i salveze pe cei mici.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata