Breaking news

O femeie în vârstă de 70 de ani a murit arsă de vie într-un apartament din cartierul Vitan

loading...

O femeie în vârstă de 70 de ani din București, a fost găsită moartă, luni seară, în propriul apartament situat în cartierul Vitan. Bătrâna a fost găsită moartă de pompierii care au intervenit la incendiu produs în apartamentul acesteia.

incendiu cartier vitanBătrâna, în vârstă de 70 de ani locuia singură într-un apartament situat în cartierul bucureștean Vitan. Incendiul izbucnit la un apartament de la etajul 3 al unui bloc aflat pe strada Sgt. Bonea Marin din sectorul 3, a fost anunțat telefonic la 112, la ora 21.20.

„La momentul sosirii forţelor de intervenţie incendiul se manifesta cu violenţă, cu flacără deschisă şi foarte mari degajări de fum. Am intervenit cu două autospeciale cu apă şi spumă, cu o autoscară şi patru echipaje de prim ajutor”, a declarat sublocotenentul Răzvan Nicolae de la ISU Bucureşti.

Vecinii femeii au povestit jurnaliștilor că victima ar fi lăsat aragazul pornit înainte să adoarmă. În urma incendiului sufrageria locuinţei a fost distrusă în totalitate, iar fumul s-a extins până la etajul zece al blocului.

Alte cinci persoane au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale după ce au inhalat fum. Printre cei internaţi se numără şi doi copii, unul de 4 luni şi altul de 4 ani.

Incendiul a fost stins după aproximativ o oră. Pompierii și polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs tragedia.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata