Breaking news

O femeie din Galați și-a ucis gemenii băgându-i în frigider

loading...

Crimă șocantă la Galați. O femeie în vârstă de 40 de ani, a născut singură acasă, duminică seară, doi copii gemeni. În loc să sune la salvare și să ceară ajutorul medicilor, femeia și-a pus copii într-un sac de plastic după care i-a băgat în frigider ca pe niște bucăți de carne. Gemenii au murit congelați. Se pare că Dumnezeu nu doarme și a pedepsit-o în același fel și pe mama criminală, care și-a pierdut viața la câteva ore după ce a născut.

smurdFemeia de 40 de ani care locuia într-un imobil de pe strada Tecuci din Galaţi, a născut singură în propria locuință. Soțul femeii este cel care a descoperit că nevasta lui născuse și că a băgat gemenii în frigider. Bărbatul a sunat la 112, și a chemat salvarea.

Am fost solicitaţi pentru a acorda îngrijiri medicale de urgenţă unei paciente anunţate iniţial ca fiind inconştientă. Când am ajuns la faţa locului, am constatat că pacienta era în stop cardio-respirator şi am început manevrele de resuscitare. Tatăl a afirmat că pacienta a născut în urmă cu câteva ore. Am solicitat să consultăm şi nou-născuţii, tatăl ne-a condus într-o altă încăpere, unde a scos, dintr-un frigider, un sac menajer şi ni l-a prezentat. La un prim consult, am constat că cei doi nou-născuţi erau decedaţi, aceştia fiind de mai multe ore în frigider, în acel sac menajer. Nou-născuţii nu prezentau nicio malformaţie, iar cauza morţii este posibilă să fie hipotermia, însă organelle abilitate vor constata dacă cei doi au murit de cauze naturale sau de alte cauze”, a declarta Liviu Călin, medic UPU-SMURD Galaţi.

Medicii de pe ambulanță nu au mai putut face nimic nici pentru gemeni și nici pentru cea care i-a născut și i-a ucis în mod barbar. Medicii au constatat decesul atât a gemenilor cât și a femeii.

Medicii au alertat și poliția, iar la fața locului a ajuns şi un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi pentru a efectua o anchetă care să lămurească circumstanțele morții femeii și a celor doi copii.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata