Breaking news

O educatoare din Timișoara a lipit cu scotch gura copiilor gălăgioși

loading...

O educatoare dintr-o grădiniţă din Timişoara a găsit soluția prin care să-i facă să tacă pe copii gălăgioși: le-a lipit gura cu scotch.

copii cu scotch la guraLucreţia Bujor, educatoare la Grădiniţa nr. 23 de pe strada Gavril Musicescu din Timişoara a lipit gura copiilor de care îngrijea pentru că erau prea gălăgioși.

La auzul isprăvii educatoarei, părinţii copiilor s-au revoltat şi cer explicaţii, în timp ce autorităţile au demarat propria anchetă.

Educatoarea spune că a fost vorba doar de un joc prin care copii erau transformați în albinuțe. Însă fosta directoare a instituţiei de învăţământ spune că totul a pornit de la o activitate în timpul căreia copiii ar fi fost puţin mai gălăgioşi.

Inspectorul şcolar responsabil cu verificarea activităţii grădiniţei declară că a aflat abia luni seară despre plângerea depusă la conducerea unităţii de învăţământ. Motivul: directoarea ar fi încercat să muşamalizeze cazul şi să ajungă la o înţelegere cu părinţii pentru ca scandalul să nu se propage.

Lucreţia Bujor, este titular pe post de 40 de ani și în această vară urmează să se pensioneze.

loading...
1 Comentariu
  1. Liviu spune

    La salariul de cacat de 900 lei pe care il are a luat-o razna … sa stea si sa suporte tipetele copiilor pentru 2 lei chiar nu se merita! Dar nu asta era solutia , trebuia sa-si dea pur si simplu demisia !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata