Breaking news

Tragedie de proporții în Gorj. Camion cu 20 de muncitori, răsturnat într-o râpă

loading...

O camionetă în care se aflau peste 20 de muncitori s-a răsturnat miercuri dimineață, într-o râpă, într-o zonă greu accesibilă din judeţul Gorj. Cel puțin 12 persoane au fost rănite.

accident gorjTragedia românească din luna iunie, produsă în Muntenegru, s-a repetat azi dimineață în comuna Padeș din județul Gorj. Unde o camionetă plină cu muncitori a căzut într-o râpă adâncă de 40 de metri.

Accidentul rutier s-a produs azi, în jurul orei 6.00, în satul Cerna, comuna Padeş, într-o zonă de munte, greu accesibilă.

12 din cei 20 de oameni aflați în mașină, au fost grav răniți. Oamenii erau muncitori din zonă și erau duși de un privat la cules de afine.

Serviciile de intervenţie au ajuns cu dificultate în zonă, la faţa locului fiind trimise şase ambulanţe din judeţul Gorj, una din Caraş Severin şi două din judeţul Mehedinţi.

Două dintre persoanele rănite au fost preluate de ambulanţe şi duse la Baia de Aramă. Una dintre victime a fost internată la spitalul din localitate, iar cealaltă, aflată în comă, urmează să fie preluată de un elicopter SMURD de pe stadionul din localitate, pentru a fi dusă la un spital din Capitală. Victima are o fractură la coloana cervicală.

Alte persoane rănite sunt preluate de ambulanţe şi duse la Spitalul Judeţean din Târgu Jiu, pe măsură ce pompierii şi salvamontiştii reuşesc să scoată din râpă victimele.

Ministerul de Interne a trimis la fața locului și un elicopter MAI pentru a ajuta la transportarea răniților din județul Gorj.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata