Breaking news

O bătrână din Galați, cercetată penal pentru că făcea trafic cu arme de foc

loading...

O femeie în vârstă de 60 de ani, din Galați, împreună cu doi bărbaţi de 24 şi 50 de ani sunt cercetați penal pentru contrabandă cu arme de foc.

batrana trafic de armeÎn urma perchezițiilor efectuate vineri, polițiștii din Galați au decoperit în locuințele bătrânei și celor doi bărbați, din municipiul Galaţi, o armă de vânătoare, o armă de tir cu glonţ, două pistoale şi muniţie.

În cursul dimineţii de ieri, poliţiştii gălăţeni, cu sprijinul colegilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au efectuat trei percheziţii la domiciliile unor persoane din municipiul Galaţi, suspectate că deţin ilegal arme. Astfel, în urma descinderilor, poliţiştii au ridicat de la locuinţele suspecţilor o armă de vânătoare, tip carabină, o armă de tir cu glonţ, o ţeavă de armă, 27 cartuşe de vânătoare, două pistoale tip airsoft şi trei tuburi cartuş”, se arată în comunicatul de presă al Poliției Române.

În urma audierii celor trei persoane, polițiștii au stabilit că armele respective au fost aduse în ţară din străinătate.

Pentru că nu aveau acte pentru armele deținute, cele trei persoane sunt cercetate penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă calificată cu arme şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata