Breaking news

O ambulanță SMURD, implicată într-un accident rutier la Baia Mare

loading...

O ambulanță SMURD  a fost implicată marți într-un accident rutier produs pe strada Victoriei din orașul Baia Mare.

accident ambulanta smurd baia mareEchipajul medical mergea într-o misiune de intervenție la un stop cardio-respirator în Lăpușel.

Potrivit ActualMM.ro, autospeciala a intrat în coliziune cu un autoturism marca Ford, care a ieșit de pe strada Nicolae Bălcescu cu intenția de a pătrunde în strada Victoriei. Pentru că nu a acordat prioritate de trecere ambulanței, autoturismul a intrat în plin în autospeciala care se deplasa la un pacient aflat în stop cardio-respirator.

În urma impactului dintre cele două mașini, șoferul autoturismului Ford a fost rănit, fiind transportat la Spitalul Județean Baia Mare de către un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Maramureș.

Șoferul autospecialei SMURD a încercat să evite impactul însă nu a mai apucat acest lucru. În urma coliziunii, ambele mașini au fost serios avariate.

Potrivit spuselor soției șoferului vinovat de producerea accidentului, care se afla în autoturism în momentul impactului, ambulanța SMURD avea semnalele acustice și luminoase pornite.

După ce se va face bine, șoferul se va alege cu dosar penal, i se va suspenda permisul de conducere și va trebui să achite integral costul reparației ambulanței SMURD.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata