Breaking news

Nunți, botezuri și parastase organizate de CFR

loading...

Criza financiară a dat idei ingenioase companiei de căi ferate, pentru a se salva de la faliment. Mai nou CFR  s-a apucat de organziat nunți, botezuri și chiar parastase, la prețuri fără concurență, scrie gândul.info.

tren-vagonCFR  face concurență firmelor de catering și celor ce se ocupă cu organizarea de nunți și botezuri. Conducerea societăţii a intrat şi pe piaţa de catering şi de organizare a evenimentelor. “La cerere, ne deplasăm la locul indicat de client cu tot ce trebuie: mâncare, băutură, veselă, tacâmuri, feţe de masă. În cazul în care ni se cere, putem asigura şi o formaţie muzicală”, a declarat pentru Gândul directorul general al CFR Gevaro, Bogdan Năstăsescu.

Deocamdată, cereri pentru nunţi şi botezuri nu au fost, însă societatea a asigurat servicii de masă pentru mai multe delegaţii de români şi străini, în special din domeniul feroviar.

În plus, a mai organizat şi parastasul pentru un fost angajat din sistem.“În afară de meniul fix, la cererea clienţilor putem pregăti preparate speciale sau cu specific de sezon. De exemplu, în perioada Crăciunului am livrat piftie, sarmale şi alte mâncăruri de acest fel”, a precizat Năstăsescu.

Până să vină sezonul nunţilor şi la calea ferată, societatea organizează servicii de catering cu livrare la birouri. O ciorbă de porc cu legume costă 5,5 lei, una de burtă – 7 lei, o iahnie de fasole (300 g) – 3,5 lei, iar un cotlet de porc la tavă cu sos tomat – 7 lei. La băuturile răcoritoare, preţurile rivalizează cu cele de la magazin. Sticla de jumătate de litru costă 2,6 lei, iar cea de un litru – 3,3 lei. În plus, că se apropie vara, oferta de îngheţată este consistentă, cea mai ieftină fiind la 90 de bani, iar cea mai scumpă – 2,3 lei. Un tort de îngheţată poate fi cumpărat cu 18,6 lei.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata