Breaking news

Numele firmei People PR Agency, clonat de către o companie concurentă

loading...

People Public Relations Agency acuză firma Agenţia de PR Fast Forward Communications că s-a rebrănduit cu numele de ”People Public Relationships Agency„, împrumutând astfel din numele People PR, ceea ce creează confuzie în rândul clienților companiei.

denis draghiciÎncepând de luna viitoare, Agenţia de PR Fast Forward Communications se va numi People Public Relationships Agency, în condițiile în care de patru ani de zile, deja există o companie de publicitate cu un nume similar, și anume: People Public Relations Agency.

Confuzia creată de anunţul de rebranduire al unei agenţii concurente, care şi-a ales o denumire echivalentă cu cea a companiei, obligă People PR Agency să ofere lămuriri în legătură apariția noii companii.

”People Public Relations Agency (People PR Agency) a fost înfiinţată în anul 2009, când brand-ul a fost asimilat ca denumire oficială. Pentru a nu se crea confuzii cu noua agenţie care şi-a însuşit aceeaşi denumire, People Public Relations Agency precizează că nu are nicio legătură cu Agenţia de PR Fast Forward Communications, fondată şi condusă de Tudor Dăescu, companie care a anunţat că se rebranduieşte, sub numele de People Public Relationships Agency, devenind entitate a grupului Millenium People. Denumirea People Public Relationships Agency nu reprezintă doar o asemănare cu cea a companiei noastre ci este o denumire echivalentă, exprimând aceeaşi idee, în contextul în care obiectul de activitate al celor două companii este acelaşi”, a declarat pentru exclusivNEWS.ro, Denis Drăghici, reprezentant al People PR Agency.

People Public Relations Agency funcţionează din anul 2009, ca grup de comunicare, fiind înfiinţată de Denis Drăghici.

Noi credem că relaţiile publice înseamnă inspiraţie şi idei novatoare transformate în cuvinte şi imagini pline de semnificaţie, astfel încât să dea naştere celor mai bune strategii de acţiune. PR-ul înseamnă inteligenţă, creativitate şi viziune: It’s about people we know. It’s all about people! Tocmai de aceea ne exprimăm nedumerirea în legătură cu această confuzie creată pe piaţa din România, de către o companie concurentă”, a mai precizat Denis Drăghici.

Printre clienţii People Public Relations Agency (sau People PR) se numără INTERNATIONAL Hotels Group – inclusiv Restaurantele Tirol, Cucina Sofia, SCH GRAND, cea mai mare societate hotelieră din România, Biavati – The Events Venue, The Gin Factory, Hotel Saroglia şi Malvasia Restaurant, Ambasad’Or Events Center (2011), ARFA şi Rotary.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata