Breaking news

Nini Săpunaru, cercetat de procurorii DNA

loading...

Nini Săpunaru, varianta vehiculată de liberali pentru Ministerul Transporturilor, ar fi în atenția procurorilor DNA, care cercetează o firmă ce i-a aparţinut.

nini sapunaruNici nu au apucat bine să facă publică o nouă nominalizare la Transporturi, că DNA i-a luat iar în colimator pe liberali. Procurorii DNA decapitează pe capete propunerile PNL pentru Ministerul Transporturilor.

De mai bine de un an, DNA Iaşi anchetează o serie de contracte încheiate cu statul de către o firmă la care Nini Săpunaru a avut până acum câteva săptămâni 49,5% din acţiuni, potrivit evz.ro.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, acum trei zile, că persoana care va prelua conducerea Ministerului Transporturilor va fi un om cu greutate politică şi experienţă administrativă, care vreme de ani de zile nu a avut probleme cu ANI şi nici cu DNA.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că nu a discutat cu premierul Victor Ponta despre nominalizarea pentru Transporturi, precizând însă că “crede sincer” că Nini Săpunaru este o “propunere cu multe şanse de nominalizare” în BPN al PNL.

Propunerea PNL pentru Ministerul Transporturilor urmează să fie votată duminică în cadrul Biroului Politic Naţional prin vot secret.

Însă, potrivit unor surse citate de Mediafax, premierul Victor Ponta se împotriveşte acestei nominalizări, cerând PNL o altă propunere.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata