Breaking news

Violatorul jurnalistei, arestat preventiv pentru 29 de zile

loading...

Magistrații Judecătoriei Sector 1 au emis marți, mandat de arestare pentru 29 de zile pe numele violatorului jurnalistei de la Europa FM.

Ninel MogoşeanuNinel Mogoşeanu, cel care a violat-o pe 10 septembrie pe jurnalista Europa FM, pe Calea Dorobanților în plină zi, a fost arestat preventiv.

Judecătoria Sector 1 a admis cererea procurorilor privind arestul pentru 29 de zile sub acuzația de privare de libertate și viol.

Bărbatul a fost prins luni seară, după ce a încercat să violeze o altă femeie, secretară a unei Universități particulare din București.

Ninel Mogoşeanu este recidivist, el a fost condamnat în 2006, de Tribunalul Bucureşti, la 11 ani de închisoare pentru tâlhărie şi viol, sentinţa rămânând definitivă în martie 2007.

În iunie 2013, Mogoşeanu a cerut liberarea condiţionată, solicitarea fiind admisă de Judecătoria Găeşti la 27 iunie. Mogoşeanu a fost eliberat din Penitenciarul Găeşti pe 2 iulie.

Jurnalista de la Europa FM a fost luată de pe stradă, pe 10 septembrie, sub amenințarea unui cuțit, fiind târâtă trei kilometri fără ca oamenii pe lângă care a trecut să îi sară în ajutor.

Decizia de azi a Judecătoriei Sector 1 nu este definitivă. Ea poate fi atacată cu recurs la Tribunalul București.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata