Breaking news

Ninel Mogoşeanu este bestia de om care a violat-o pe jurnalista de la Europa FM

loading...

Ninel Mogoşeanu este bărbatul care pe 10 septembrie, a luat-o de pe stradă, în plină zi, pe jurnalista de la Europa FM și a violat-o într-un parc de pe Calea Dorobanților, fără ca cineva să intervină. 

Ninel Mogoseanu

Ninel Mogoșeanu, este recidivist, el fiind condamnat în 2006, de Tribunalul Bucureşti, la 11 ani de închisoare pentru tâlhărie şi viol, sentinţa rămânând definitivă în martie 2007.

În iunie 2013, Mogoşeanu a cerut liberarea condiţionată, solicitarea fiind admisă de Judecătoria Găeşti la 27 iunie. Mogoşeanu a fost eliberat din Penitenciarul Găeşti pe 2 iulie.

Ninel Mogoșeanu pare că nu se poate abține când vede femei, întrucât chiar și în pușcărie se lua de femei.

În perioada cât a fost închis la Jilava, în momentul în care violatorul era scos la muncă devenea foarte agresiv cu reprezentantele sexului feminin care treceau pe stradă.

Din această cauză, șefii închisorii Jilava au hotărât să-l ţină numai pe cameră, fără să-l mai trimită la muncă disciplinar.

Pe 17 septembrie, Judecătoria Sector 1 a admis cererea procurorilor privind arestul pentru 29 de zile sub acuzația de privare de libertate și viol.

Azi, Inspecția Judiciară din cadrul CSM s-a autosesizat după ce purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 1, Mihaela Bendea, a dat publicității numele violatorului cât și al jurnalistei abuzate sexual.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata