Breaking news

Niels Schnecker și-a dat demisia din funcția de șef de campanie al lui Crin Antonescu

loading...

Niels Schnecker nu va mai conduce campania electorală pentru Crin Antonescu. Consultantul, fost realizator tv la Antena 3, și-a anunțat luni demisia.

Niels Schnecker si crin antonescuCrin Antonescu rămâne fără șef de campanie la prezidențiale. Niels Schnecker a decis să renunțe la colaborarea cu liberalul. Consultantul îi urează lui Antonescu să petreacă revelionul 2014-2015 la Cotroceni.

Astăzi i-am prezentat Domnului Crin Antonescu demisia mea din funcția de Director de Campanie prezidențială 2014. Cred că Partidul Național Liberal are experiența și capacitatea de a conduce mai departe această misiune. Îi voi sta și mai departe la dispoziție pentru orice sfat și îi voi purta în continuare aceeași prietenii. Sper ca rezultatele atât la alegerile europarlamentare, cât și la cele prezidențiale să fie cele scontate. Sunt convins și acum de faptul că Domnul Crin Antonescu va fi cel mai bun Președinte al României și îi doresc să sărbătorească Revelionul 2014/2015 la Palatul Cotroceni. Eu am decis să mă întorc în consultanță privată”, a precizat Niels Schnecker pentru exclusivNEWS.ro.

Despre motivele întreruperii colaborării cu Crin Antonescu, Schnecker a declarat, pentru DC News, că stilul său “nu e adecvat, încă, în România”.

Preşedintele Senatului, Crin Antonescu, a confirmat luni, despărțirea de Niels Schnecker: Activitatea domnului Niels Schnecker va înceta, ceea ce nu înseamnă că relaţia de amiciţie şi de respect între mine şi el va înceta, ea va continua. Activitatea domniei sale în calitate de consilier al meu va înceta. Nu mi se par foarte relevante (motivele  – n.r.), am avut o colaborare normală, o colaborare bună, colaborările încep şi se termină, probabil că domnul Niels Schnecker va face şi el cunoscute aceste lucruri. Nu e nimic de căutat pentru dumneavoastră în spatele unei decizii foarte simple.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata