Breaking news

Nicuşor Constantinescu a dat elevilor din Kogălniceanu, cadouri de Paște, stricate

loading...

Președintele Consiliului Județean Constanța își face campanie electorală oferind elevilor cadouri de Paște, alterate.

nicusor constantinescu - cadouri pasteSubalternii lui Nicușor Constantinescu au împărțit elevilor din localitatea Mihai Kogălniceanu, cadouri de Paște. Toate bune și frumoase, numai că acestea nu se pot consuma, întrucât sunt expirate și tari ca piatra.

Portocalele sunt alterate, iar în loc de cozonac au primit pâine. Iar ceasurile distribuite elevilor, sunt inscripționate cu numele Preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa, Nicușor Constantinescu.

Părinţii lelevilor se plâng că nu este prima dată când copiii din localitatea Mihail Kogălniceanu primesc produse stricate la şcoală.

Reclamaţiile părinţilor au ajuns şi la urechile primarului din localitate, care a luat legătura cu conducerea unității de învățământ și cu celelalte instituții abilitate.

“Le-am și văzut și, într-adevăr, nu par a fi comestibile”, spune Anca Belu, primar la Mihail Kogălniceanu.

Claudia Ursache, comisar la Protecţia Consumatorului Constanța, după ce a văzut produsele a spus că: Sunt suficiente abateri de la etichetarea acestui produs astfel încât el să fie oprit temporar de la comercializare

În ciuda evidenţei, reprezentanţii Consiliului Judeţean Constanţa consideră că alimentele trimise şcolii sunt comestibile și numai bune de mâncat de către elevi

Am verificat informaţia precum că ar fi produse expirate la Mihail Kogălincenau. Informaţia nu se confirmă”, a declarat Cristinel Dragomir, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, pentru Digi 24.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata