Breaking news

Nicolae și Elena Ceaușescu au fost dezgropați

loading...

Fostul Președinte al României, Nicolae Ceaușescu și  soția acestuia, Elena Ceauşescu, vor fi dezhumaţi astăzi la cererea lui Mircea Oprean, soţul Zoei Ceauşescu, pentru a se afla dacă socrii lui sunt îngropați în Cimitirul Ghencea.

ceausescu_bSăpăturile la locurile în care ar fi înmormântaţi soţii Ceauşescu au început în această dimineață, în jurul orei 7.00, potrivit unui reprezentant al Cimitirului Ghencea Civil.

Astăzi urmează doar deshumarea şi prelevarea unor probe, rămăşiţe, oase, după care se vor înmormânta la loc. Noi am parcurs un drum foarte lung pentru că nu ştim dacă părinţii sunt înmormântaţi acolo. Dacă nu sunt îngropaţi aici, vom da statul român în judecată, pentru că el trebuie să ştie unde sunt rămăşiţele. Iliescu, Voican – Voiculescu, Petre Roman şi ceilalţi trebuie să răspundă pentru aceste crime“, a declarat pentru Realitatea TV Mircea Oprean.

În urma procedurilor desfăşurate miercuri dimineaţa la cimitirul Ghencea Militar, s-a constat că sicriul lui Nicolae Ceauşescu nu era putrezit, ci doar înnegrit de timp.

Se vor preleva probe din cele două cadavre și se vor efectua teste ADN pentru a se stabili cine este îngropat în acel mormânt.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata