Breaking news

Nicolae și Elena Ceaușescu ar putea fi dezgropați

loading...

Foștii dictatori, Nicolae și Elena Ceaușescu ar putea fi deshumați, la solicitarea singurului fiu aflat în viață, Valentin Ceaușescu, care dorește să stie dacă în cimitirul Ghencea se află rămășițele celor doi dictatori.

ceausescuDupă o luptă crâncenă în justiţe, unicul fiu supravieţuitor al cuplului de dictatori are în mână hârtia prin care poate afla dacă părinţii săi au fost îngropaţi în cimitirul Ghencea, mai are un singur pas de făcut pentru ca Nicolae şi Elena Ceausescu să fie deshumaţi, scrie adevărul.ro

Un simplu test ADN ar elucida o dată pentru totdeauna, misterul locurilor de veci ale celor doi dictatori. De la executarea acestora, au apărut mii de scenarii cu privire la locul unde au fost îngropaţi. Unii au spus că trupurile neînsufleţite au fost incinerate, alţii că au fost ascunse. Au fost şi voci care au susţinut că în decembrie ’89 au fost impuşcate de fapt sosiile celor doi, şi că soţii Ceauşescu sunt în viaţă şi trăiesc undeva în Cuba.

Valentin Ceauşescu şi Mircea Oprean, soţul lui Zoe Ceauşescu, au devenit proprietarii mormintelor din cimitirul Ghencea, după 4 ani de procese.

Deshumarea este doar o chestiune de timp. Nu mai au nevoie de nicio instanţă de judecată sau minister ca să afle dacă soţii Ceauşescu sunt la Ghencea.

Astfel, ori Valentin Ceauşescu, ori Mircea Oprean ar putea face cerere la administraţia cimitirelor prin care să ceaă deshumarea în vederea reînmormântării. Ei nu pot fi refuzaţi pentru că de la deces au trecut mai mult de şapte ani. Prin analiza rămăşiţelor lumeşti, medicii legişti vor putea spune clar dacă pe aleea centrală din Ghencea sunt Nicolae şi Elena Ceauşescu.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata