Breaking news

NESIMȚIRE | Steliana Miron spune că banii din indemnizația de senator nu îi ajung nici pentru coafor

loading...

Senatoarea PNL Steliana Miron vrea leafă mai mare de la Parlamentul României pe motiv că actuala indemnizație de parlamentar nu îi ajunge nici pentru coafor. 

steliana miron - senator pnl”Cunoscută”, doar pentru ținutele sexy pe care și le etalează pe holurile Parlamentului României, senatoarea liberală Steliana Miron se plânge că banii primiți ca parlamentar sunt atât de puțini încât nu îi ajung nici pentru coafor.

Senatoarea a declarat pentru Evenimentul Zilei că ea schimbă săptămânal trei ținute în Senat pentru că nu poate merge la muncă de două ori cu aceleași haine.

Ținutele de la Senat sunt, în mare parte, realizate la o fabrică din Suceava. În fiecare joi mă duc la fabrică și, împreună cu doamnele de acolo, îmi creez ținutele pentru săptămâna următoare. Vineri mă duc la probă, iar sâmbătă am ținutele acasă.Prefer hainele și pantofii de la producătorii locali. Am și discount-uri foarte mari. Niciodată nu m-am îmbrăcat de două ori la fel. Prefer ținute mai ieftine”, a declarat Steliana Miron.

Și că noroc cu soțul ei care îi dă bani de haine căci din salariu de senator ar muri de foame.

Noroc cu soțul meu și cu părinții mei că mă susțin financiar. Din salariul de la Parlament nu mi-ar ajunge banii nici pentru coafor”, a spus Steliana Miron.

Drept urmare, senatoarea vrea leafă mai mare de la Parlamentul României ca să-i ajungă și de țoale și de coafor și să nu mai fie nevoită să se îmbrace pe banii soțului.

În medie, un senator primește lunar un salariu de bază de 7000 de lei, la care se adaugă 10,000 de lei suma forfetară, telefon de serviciu și mașină.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata